Leestips

Boeken laten je op een andere manier naar het leven kijken! Daarom bij de theetante geen klassieke besprekingen. Wel bouwt ze bruggetjes tussen leven en lezen. En de volgende boeken en auteurs kwamen daarbij al van pas:

 •  Een bijbel (Lechermeier en Dautremer)
 • Bijbel (De Bruyn, vanden Heede en Lemmelijn)

 

Reacties

 1. Ben viavia hier op jouw blog beland. Echt een leuke schrijfstijl heb je, net dat ietje meer dan een gewone recensie. Heel fijn om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb gisteren, eindelijk (schaam schaam) de stap naar de bib terug gemaakt, in mijn 'jeugd' verslond ik het ene boek na het andere, ik kon een boek in één weekend helemaal uitlezen, opstaan lezen de hele dag,... Zo verdween ik soms helemaal en werd volledig opgezogen door de fantastische woorden...
  Maar toen ging ik uit, leerde ik iemand kennen, kwam er een huishouden en een verbouwing, en 2 kindjes later... ik snakte naar een boek!
  Ik ben begonnen met een boek waarvan ik de film al heb gezien maar omdat het boek altijd mooier is...
  Uw lijst en uw blog ga ik dus nu heel erg nauw volgen, zodat ik weet wat ik binnenkort in de bib moet gaan zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je de weg naar de boeken hebt teruggevonden! Je zal er vast geen spijt van hebben. En er zijn ook heerlijke kinderboeken waar jullie samen uit kunnen lezen! Veel plezier!

   Verwijderen
 3. Hey Jacqueline! Gisteren schreef ik een blogpost over vijf boeken die voor mij heel belangrijk zijn geweest (http://jormungandr.nl/2015/vijf-boeken-die-mijn-leven-hebben-veranderd/) en nu ben ik benieuwd welke boeken jij (als mijn favoriete blogger-over-boeken) zou kiezen. Dus: welke van de boeken in deze lijst zijn echt onmisbaar voor jou? Welke vijf zijn jouw favoriet of hebben hun stempel achtergelaten?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten