Gefiksszzt! (hopeloos verkikkerd, 21)


[Wat voorafging is bijna niet meer samen te vatten. Wij zijn dan ook bijna aan het einde van deze blognovelle. En door het ingrijpen van Venus, zou het nog wel eens een happy end kunnen worden]

"Szzieszzo", sliste Venus en ze blikte licht arrogant in de lens, "SSzuper! Maar het wassz bijzssonder helssz, want beide kikkers waren aan de koppige kant. Maar als godin van de liefde heb ik daar geen sszzchrik van, natuurlijk!"


"Sszzo kwamen ze elkaar zzsogenaamd toevallig op straat tegen en zorgde ik voor een heussze coup de foudre! alle ratzzzio voorbij! Eén en al emoties en gevoelens enzsso...Een flinke scheut liefdeszzelixsszzer erbij en ze zitten voor de rest van hun leven gebakken! Ik ben sszoo fier op mezelf!"

En F&F? Die zijn de wereld rondom hen vergeten. Of, toch niet helemaal, want het is verdorie lastig om zo op de laatste minuut nog een valentijnsdinertje te kunnen boeken. En waar haal je nu nog even snel een bos rode rozen vandaan? Het kan hen niet deren, al klinken ze morgen samen met een glaasje water: ze hebben in elk geval iets te vieren!

[NVDR: de redactie is ook in feeststemming, want het einde van de blognovelle is nu echt nabij en dat betekent naast het wegvegen van de obligate tranen ook vooral heel veel feestjes in de studio!]

Reacties