Draco, ladykiller (hopeloos verkikkerd, 10)


[Wat voorafging: Eindelijk was het dan zover: Ferdinand en Frederika bevonden zich op hetzelfde strand. Maar Ferdinand worstelde met zijn zwemband. En Frederika? Die had iemand anders in het vizier...]

Dames (en heren, maar vooral dames) dit is Draco! In het gewone leven salesmanager, maar op het resort de macho van dienst! U kent het type wel: fijn gebronsd, stevig gespierd, en voorzien van subtiele piercing, discrete tattoo en een flinke portie zelfvertrouwen. Als een koning betrad hij het strand, vol overtuiging dat volksstammen vrouwen bij het aanschouwen van zijn geweldige lijf onherroepelijk in zwijm zouden vallen.

Ja, hij was werkelijk een Don Juan, een Cassanova die alle dames moeiteloos om zijn poot wond en daar zo langzamerhand zelf verveeld bij gaapte. Want, hij was wel eens toe aan een uitdaging, aan een dame met hersens bijvoorbeeld, die niet meteen hyperventileren zou, maar oog had voor zijn andere kwaliteiten. Zo paradeerde hij rond en schoof zelfzeker in het gezichtsveld van onze Frederika.

Als kaakchirurg kon ze er niet omheen, zeg nu zelf: wat een indrukwekkende kaakgewrichten spreidde hij tentoon! Wat een souplesse en lenigheid, wat een spanbreedte! En terwijl Frederika enthousiast werd van zoveel kaakspanning stelde ze vast dat ook de rest van Draco er goed uitzag, heel prima zelfs. Kortom: ze besloot toenadering te zoeken,zowel uit persoonlijke als uit professionele belangstelling.


Maar, wat zou Ferdinand hier van denken?


[NVDR: De casting en naamgeving van Draco was in handen van de zoon! Hij had keuze uit ruim dertig exemplaren, allen gespierd en voorzien van interessante hanenkammen, boeiende klauwen en fikse muilen. Maar Draco sprong er qua machogehalte echt bovenuit: een waar natuurtalent!]

Reacties