De visitekaartjes #tussendoor

In vakantieparadijzen, aan de toog of tijdens een feestdis breng ik mijn blog al eens ter sprake. Pure reclame natuurlijk, hoewel er ook een nobeler streven achter schuilgaat. Want mensen blij maken met leestips, daar wordt ik zelf ook erg vrolijk van. En zo komt het dat ik af en toe wel eens iemand enthousiasmeer.

Deze zomer zei een ondernemend type echter tegen mij: waarom heb je geen visitekaartjes? Lijkt me handig, dan kan je mensen meteen iets meegeven. En omdat ik dat beslist een goed plan vond, ging ik aan de slag. Tekenen, scannen, printen en voila, wat vindt u ervan...?Die hou ik dus paraat om nietsvermoedende boekenwormen mee te bestoken!

En toen ik toch zo gehaaid bezig was, dacht ik: dan formuleer ik ook meteen een aanbod aan de mensheid. Wat u kunt terugvinden op een aparte pagina (glim, glim)

Wat krijgt u in elk geval van mij de komende maanden?
 • Elke week een leestip met leesvragen
 • Twee keer per maand een uitgewerkte format (volgende week weer eentje)
 • Een keer per maand een gepersonaliseerd lijstje van boeken rond een thema (indien suggesties: shoot)
 • En af en toe een dwaas tussendoortje als dit!

En verder natuurlijk heel veel vriendschap, tekeningetjes en vrolijk gebabbel. En als u af en toe iets terugzegt, dan ben ik helemaal tevreden!

Reacties

 1. Wat een leuk idee! Ik moet zeggen dat veel van mijn kennissen niet weten dat ik blog, maar het zijn dan ook geen boekennerds zoals ik.
  Het lijkt mij wel handig dat je reclame kunt maken als je blog dan toch ter sprake komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie plannen!
  Ik heb zelf boekenleggers van mijn blog om uit te delen en in biebboeken te stoppen. Verder heb ik stickers om op boeken te plakken die ik weggeef. Op die manier hoop ik ook wat reclame te maken. Maar of het werkt.... geen idee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke plannen! En die visitekaartjes zien er zo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve dames! Wat een fijne reacties allemaal! En ik vind die boekenleggers ook een goed idee. Visitekaartjes verstoppen in bibboeken, daar heb ik ook al eens aan gedacht, maar voorlopig ben ik daar blijkbaar te verlegen voor! Of is dat misplaatst?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten