Over mij

Ik ben dol op verhalen. Ik lees ze dan ook graag, ik luister met plezier en ik vertel erover. Een boekenblog beginnen was dus helemaal niet zo'n gek idee. 

Ik ben Jacqueline, een Nederlandse die al jaren in Vlaanderen vertoeft. Ik woon in het prachtige Leuven, een stad met een eigen leescommunity waar ik af en toe een leestip drop. Daarnaast vertel ik verhalen: ik organiseer vertelwandelingen, presenteer al eens een concert van de harmonie en binnenkort ga ik ook rondleidingen geven bij onze mooie abdij. Samen met een stel heerlijke dames vorm ik al bijna tien jaar een leesclub. Voorlopig is die nog naamloos (suggesties zijn welkom!)


Jaren geleden studeerde ik geschiedenis. De voorliefde voor het verleden is blijven hangen. Ik werk nu in de cultureel-erfgoedsector en draag zo mijn steentje bij aan het doorgeven van oude verhalen. Musea, archieven erfgoedbibliotheken en erfgoedcellen kunnen op mijn steun rekenen.

Op deze blog bespreek ik klassiekers, historische vertellingen en ook hedendaagse literatuur. Heeft u een leestip voor mij?  Neem contact op via theetanteinboekenland - ad - gmail.com

Ik tweet ook af en toe eens iets, en dat vindt u terug via @theetanteleest

Reacties